چرا الگوریتم ها بروزرسانی میگردند؟
ایندکسینگ: موتور کاوش چطور سایت شمارا تعبیر و تفسیر می نماید؟
وقتی که مطمئن شدید که وب سایت شما بوسیله کرالرهای گوگل چشم گردیده، فعالیت آتی آن میباشد که مطمئن گردید که قابل ایندکس شدن نیز میباشد. اینکه تارنما شما بوسیله موتور کاوش قابل کشف و خزیدن میباشد، لزوماً بهاین مفهوم وجود ندارد که در فهرست گوگل ذخیره میشود. در نصیب گذشته در باب crawling و کیفیت کشف صفحه ها اینترنت به وسیله آموزش سئو مشهد موتورهای کاوش سخن کردیم.
ایندکسینگ فرایندی میباشد که صفحه های شما در دیتابیس گوگل ذخیره می گردند. بعداز اینکه خزنده یک شیت را پیدا کرد، موتور کاوش آن را صحیح مانند یک مرورگر رندر می نماید. در پروسه ایفا این عمل، موتور کاوش، محتوای آن برگه را تجزیه و آنالیز می نماید و آحاد این داده ها را در فهرست خویش آموزش سئو در مشهد ذخیره می نماید.
آیا میتوانم ببینم کرالر گوگل وب سایت منرا چطور می بیند؟
اما؛ ورژن ذخیره گردیده برگه شما(cached version) تصویری از واپسین باری که بات گوگل برگه شمارا خزش کرده را به شما اکران خواهد بخشید. گوگل صفحه های اینترنت را طبق اپ های هنگامی معین و متفاوتی گزینه خزش و ذخیره قرار میدهد. وبسایتهای شناخته گردیده بیشتراز اینترنتتارنما های نا آشنا آیتم دقت قرار میگیرند. شما میتوانید با کلیک کردن روی مکان نما کشویی کنار URL در SERP گوگل و گزینش آیتم «Cached» ملاحظه کنید که ورژن ذخیرهگردیده یک ورقه از لحاظ ربات چهگونه میباشد.
نکته: شما همینطور میتوانید ورژن متنی تارنما خویش را به صورت جداگانه ملاحظه کنید و ملاحظه کنید آیا محتوای متنی شما تماما گزینه خزش قرار میگیرد یا این که نه.
رنکینگ: چطور موتورهای کاوش نشانی ها را سکو بندی می نمایند؟
چطور موتورهای کاوش شایسته ترین و مرتبط ترین نتیجه ها را با دقت به جستجوی استفاده کننده برای ما اکران میدهند؟ این قضیه تحت عنوان سکو بندی یا این که نظم دهی حاصل کاوش مبتنی بر مرتبط ترین تا نادر رابطه ترین مطالب به وسیله گوگل شناخته میگردد.
برای انتخاب رابطه، موتورهای کاوش از الگوریتمهایی به کار گیری مینمایند تا بتوانند داده ها ذخیرهگردیده گروه بندی و آراسته نمایند. این الگوریتم ها، در حین سالیان اخیر به مراد بهبود چگونگی نتیجه ها کاوش تغییرات فراوانی کرده اند. بعضی از این آپدیت رسانی ها بسیار جزئی و در راستای بهبود چگونگی کوشش موتور کاوش میباشند و برخی دیگر از این آپ تو دیت رسانی ها با دقت بر پیشرفت در عملکرد الگوریتم بوده و برای رویارویی با یک نقص خاص پیاده سازی گردیده اند.
چرا الگوریتم ها بروزرسانی میگردند؟
با وجود اینکه گوگل هرگز جزئیات الگوریتم ها و بروزرسانی های عصر ای خویش را افشا نمی نماید البته ما میدانیم که غرض گوگل از اعمال پیکربندی الگوریتم بهبود کلی چگونگی کاوش میباشد.
به همین ادله میباشد که در جواب به سؤالات بروز رسانی الگوریتم، گوگل مدام یک جواب میدهد:
We’re making quality updates all the time
این قضیه بیان کنده آن میباشد که چنانچه وبسایت شما بعداز آپ دیت خاصی از گوگل در گیر تغییر و تحول شد، شما بایستی تارنما خویش را با پیکربندی و شیوه نامه های تازه گوگل تطبیق دهید تا بتوانید در مسیر قدیمی خویش باقی بمانید یا این که رویش فرمایید.
موتور کاوش چه میخواهد؟
موتورهای کاوش مدام یک چیز را می خواستند: ارائه جواب های اثر گذار و ظریف.
در صورتیکه این جواب صحیح باشد، پس چرا به لحاظ میرسد که بهینه سازی اینک با سال های پیشین تفاوت داراست؟
برای ادراک خوب، جواب را با یک نمونه پیش خواهم پیروزی:
در صورتیکه شما قصد داشته باشید یک گویش دوم تازه خاطر بگیرید، در بالا، ادراک آن گویش بسیار ابتدایی و اما دشوار میباشد. با سپری شد فرصت، فهم شما عمیق خیس شود و معناشناسی را فرا خواهید گرفت. معنای ضمنی کلمه ها، جملهها، اصطلاحات و ارتباط دربین عبارات و لغت ها. در غایت، با تمرین کافی، شما آنقدر در گویش دوم توسعه و گسترش خواهید کرد تا بتوانید تفاوتهای دقیق را شعور نمائید و به سؤالات نا مفهوم یا این که ناقص نیز جواب دهید.
وقتی که موتورهای کاوش جدید آغاز به یادگیری گویش ما کردند، فراگیری آنان فعالیت رنج بود و ما برای آنکه بتوانیم محتوای خویش را به خزنده های گوگل بفهمانیم بدون چاره بودیم از لغت ها کلیدی خویش بارها و بارها استعمال کنیم. فیض این راه آن بود که محتوای ما سرشار از کلمه ها کلیدی خواهد شد و خواننده نتواند به صورت موءثر از آن برای رفع نیاز خویش به کارگیری نماید!
البته این هدفی عدم وجود که موتورهای کاوش پیرو آن میباشند.
در آن زمان ای که موتور کاوش فاقد هوش و ابهام های مدرن بود اصطلاح 10 لینک آبیرنگ برای تعریف ساختار مسطح سرپ گوگل ابتکار عمل شد. هر مجال کاوش اعمال میشد، گوگل حاصل را به طور صفحات ده لینکی به مخاطب اکران می اعطا کرد.
از مهمترین خصوصیت های سرپ گوگل می شود به موردها پایین اشاره نمود:
تبلیغات کلیکی
Featured snippets
حاصل محلی
گراف علم
Site links
مرتبط ترین نتیجه ها
وضعیت صفر گوگل
حالت صفر اصطلاحی میباشد که برای تعریف بلوک پررنگ در بالای کاغذ نتیجه ها جستجوی گوگل به کار گیری میشود. گوگل برای نخستین دفعه در سال 2014 موقعیتی را به اسم صفر برای پاسخگویی سریع به جستجوی یوزرها معرفی کرد تا مستقیما از به عبارتی برگه نتیجه ها و سوای نیاز به کلیک به سوالهای استفاده کننده جواب دهد. اطلاعات دردسترس در شرایط صفر مشتمل بر خلاصه پاسخی که از یک کدام از صفحه های مو جود در اینترنت حصول گردیده به یاروهمدم لینک و پیوند شیت میباشد. که از نظر گوگل شایسته ترین و ظریف ترین پاسخ به جستجوی مخاطب میباشد.
ازآنجاکه گوگل بهدنبال ارائه شایسته ترین جواب به هر مخاطب میباشد ، محتوای گزینش گردیده برای حالت صفر را مطابق قربت رابطه آن با جستجوی استفاده کننده و از در میان وب سایت هایی که بهینه سازی بهتری داراهستند گزینش می نماید. این قطعه پر رنگ وضعیت صفر نامیده میگردد و دقیقا پس از تبلیغات در بالای حاصل کاوش نشان داده میشود و اینترنت سایتی کهاین جواب از آن گرفته گردیده ، تحت عنوان برگزیدگان تارنما در جستجوی طبیعی شناخته میشود.