اثر الگوریتم Fred بر بهینه سازی تارنما
تیرهای انتها برای آپ دیت رسانی محتوا چیست؟
پس از گذراندن 7 مرحله درحال حاضر دیگر شغل کل میباشد. از این مرحله به آن گاه شما میتوانید محتوا را با کلیک روی دکمه بهروزرسانی با شمایل تازه به گوگل و مخاطب اکران دهید تا هم درجهاش ارتقا پیدا نماید هم نرخ تبدیلش. در شرایطیکه با پیش گویی موردها بیان شده گشوده هم فیض قابل قبولی نتایج نشد، میتوانید مواقعی مثل بهروزرسانی تاریخ نشر نوشته ی علمی در خبرنامه، جواب به کامنتها، معرفی و تبلیغ نوشتهی علمی در شبکههایعمومی و مواقعی آموزش سئو مشهد از این دست را نیز آزمون فرمایید.
بهروزرسانی محتوای دیرین وبسایت موضوعی میباشد که کارشناس بهینه سازی نباید بی آلایش از آن بگذرد و تاثیر آن را روی بهبود بهینه سازی وب سایت نادیده بگیرد. آپدیت رسانی محتوای کهن تارنما قادر است سایت را حتیدر هنگامی که محتوای جدیدی برای تکثیر ندارد، زنده آموزش سئو در مشهد نگه داراست.
الگوریتم Fred گوگل چیست؟
الگوریتم Fred که در سال 2017 اعلام شد، یکیاز الگوریتمهای بسیار قدرتمندی بود که برای نزاع با محتوای ضعیف در سایتها و تکنیکهای seo کلاه سیاه تولید شد و توانست اثر بسیار خیر بر چگونگی تارنماهای مو جود در شیت حاصل گوگل بگذارد. در غایت این الگوریتم یاری کرد تا یوزرها در شکل جستجوی عبارتی خاص، با لیستی از تارنماها با محتوای مرتبط، اثر گذار و گزینه اتکا رو به رو شوند.
Fred یکیاز مهمترین الگوریتمهای گوگل میباشد که برای نزاع با محتوای بیچگونگی، خطاهای املایی و فرمان لهجه و همین طور کیوورد استافینگ (به کار گیری بیش تر از حد کلمه ها کلیدی در محتوا) ، منتشر نموده است. به عبارت دیگر غرض گوگل از تکثیر الگوریتم Fred این بود که به یوزرها یاری دهد تا به محتوای کیفیت بالا و قابل پشت گرمی برسند. الگوریتم شخص نخسین بار در سال 2018 معرفی شد و هدفش ارتقای چگونگی محتوای سایتها به عنوان محتوای Fresh و تازه بود.
از آن جایی که تجربیات کاربری یک کدام از فاکتورهای بسیار اساسی گوگل برای سکوبندی وب سایتها در ورقه حاصل کاوش میباشد، گوگل به صورت مداوم الگوریتمهایش را تغییر تحول میدهد. این تغییر تحول الگوریتمها سبب ساز تغییرو تحول جایگاه وبسایتها و حاصل گوگل می شود. به همین استدلال دارای تخصص بهینه سازی وب سایت می بایست از این تغییرات با خبر باشد و برای آن اپلیکیشنریزی نماید.
با نشر الگوریتم Fred سایت های ذیل با افت 90 درصدی رو به رو شدند:
وبسایتهایی که پراز تبلیغات میباشد.
سایتهایی که تبلیغات غیر قابل درک و منحرفکننده دارا هستند.
تارنماهایی که محتوای بیقیمت و بیچگونگی دارا هستند.
تارنما زبده کاربری ضعیف.
سایتهایی که با گوشی سازگار نیستند.
چرا اسم این الگوریتم، Fred میباشد؟
درحالتی که الگوریتم Fred را در گوگل کاوش نمائید، با تصویر شخصیت Fred در برنامه کودکان عصر کهن (The Flintstones) مواجه میشوید. دیدنی میباشد بدانید که هیچ رابطه خاصی در میان این الگوریتم و شخصیت کارتن عصر کهن نیست. Fred در واقع اسم یکی مهندسان گوگل میباشد که مسئول این به روزرسانی بود.
تفاوت الگوریتم Fred و الگوریتم پاندا
الگوریتم Fred وقتی که منتشر شد با الگوریتم پاندا مقایسه شد. الگوریتم پاندا در سال 2011 منتشر شد و غرض آن هم نبرد با محتوای بی چگونگی بود. البته تفاوت الگوریتم Fred و پاندا در چیست؟
الگوریتم پاندا با محتوای بی چگونگی وب لاگها پیکار مینماید در حالیکه الگوریتم Fred روی همگی URLهای ایندکس گردیده در گوگل ایفا میگردد. زمانی می گوییم مجموع المانهای ایندکس گردیده در گوگل، مراد تصاویر، ویدیوها، حاصل مرتبط با سایتهای فروشگاهی و خلاصه اشکال محتوای جان دار در فضای اینترنت میباشد.
اثر الگوریتم Fred بر بهینه سازی تارنما
همان گونه که گفته شد، الگوریتم Fred آمده میباشد تا با محتوای بی چگونگی جنگ نماید. این محتوای بی چگونگی فقط محصور به محتوای وبلاگ هم وجود ندارد و دربرگیرنده هر آنچه که در گوگل ایندکس گردیده، می گردد. این یعنی:
محتوای بی چگونگی در تارنما به هر شکلی سبب ساز افت مرتبه تارنما شود. و در مقابل سایتهایی که محتوای کیفیت بالا دارا هستند، بهبود مرتبه را تجارب خواهند کرد.
با نشر بهروزرسانی Fred، seo تارنما بغرنجخیس از گذشته شد. دیگر وب سایتها نمیتوانستند با تکثیر محتوای بیچگونگی و استعمال بیش تر از حد از کلمه ها کلیدی (Keyword stuffing) در محتوا، به آسانی در کاغذ نتیجه ها گوگل ظواهر شوند. در قبال وب سایتها بایستی مطمئن میشدند محتوایی که در سایتشان منتشر می گردد، بایستی برای استفاده کننده اثرگذار باشد و هر آنچه را که استفاده کننده در پی آن میباشد را جواب دهد.
الگوریتم شخص معمولا به دو صورت بر seo وبسایت اثر می گذارد:
سایتهای جدید احداث که در عبارات کلیدی مهم و لبریز رقابت به رنج جایگاه میگیرند.
نگهداری مرتبه برای وب سایتهای باسابقه سخت می شود.