سفارش تبلیغ
صبا ویژن

1. گوگل آنالیتیکس (Google Analytics)

فرقی دارد! چه وبسایت شما در صفحه شش گوگل باشد که مثل شبکه چهار کسی نگاهش نمی‌کند و چه رتبه یک باشید و آن بالا بالاها برای خود پادشاهی کنید. فرقی نمی‌کند. فردا ممکن هست جایگاه شما زمین تا اسمان با امروز فرق کند.

 

هیچ کس آجل بهینه سازی آموزش سئو مشهد را نمی‌داند ولی کاملاٌ مشخص است که گوگل هر روز در رتبه‌بندی سختگیرتر و ریزبین‌تر می شود؛ بدین ترتیب نیاز داریم که قبل از اینکه گوگل به حسابمان برسد، خودمان خودمان را پایین ذره‌در بین قرار دهیم و سئوی خود را تحت نظر داشته باشیم تا عذروبهانه‌ دست گوگل عزیز نداده باشیم. در صورتیکه دوست دارید که خیلی ماهر سئو تارنما را خیال و خاطر بگیرید و به ابزارهای اساسی سئو مسلط شوید، توصیه می کنیم محرمانه به ورقه مجال کامل بهینه سازی بزنید، ما در این بعدازظهر 35 ساعته، تمام مباحث seo و بهنیه‌سازی سایت از مقدماتی تا پیشرفته را به شما آموزش داده‌ایم.

 

پس فعلا که سئوی تارنما را بهتر بلدید، عالی می‌باشد ابزارهای سئو برای در اختیار گرفتن و رئیس آن را هم بشناسید تا تمامی چیز مثل موم در دست شما باشد.

 

در این نوشته‌ی‌علمی 17 ابزار بدون‌پول seo و باصرفه‌سازی آموزش سئو در مشهد تارنما که بدون پول و پر کاربرد می‌باشد را به شما معرفی می‌کنیم؛ عملکرد ما بر این بوده ابزارها همه نصیب‌های بهینه سازی را پوشش داده باشد.

 

طاقت فرمایید! در شرایطی‌که عشق‌مند به seo و صد ولی گوگل هستید، کتابی که گوگل نوشته و ما ترجمه کردیم را به شما پیشنهاد می‌دهیم؛ کتاب راهنمای ارزیاب‌های گوگل!

 

اکنون وهله ابزارهای بهینه سازی و طریق به کار گیری از آن‌هاست.

 

1. گوگل آنالیتیکس (Google Analytics)

چرا باید از این ابزار بهینه سازی استفاده نمایید؟

 

جواب این سوال بسیار ساده می‌باشد: زیرا شما باید از هر چیزی که در خصوص بازدیدکنندگان سایتتان هست به نیکی باخبر باشید. با نصب گوگل آنالیز شما می‌توانید داده‌های موجود را در یک سری طبقه متعدد مورد مطالعه قرار دهید و آنها‌را پیگیری کنید:

 

Real-Time (تحقیق لحظه به لحظه): این قسمت به شما اطلاعات لحظه‌ای را نمایش می‌هد؛ اطلاعاتی مثل نحو? ورود کاربران، تعداد صفحات دیده شده به وسیله آنان، صفحات فعال، مکان ‌ فعلی آن ها و ... در این قسمت قابل دسترسی است. برای مثالٌ میتوانید مشاهده کنید که در همین لحظه یکسری نفر در سایت شما هستند و چه کاری می‌کنند؟

Audience (مخاطبان): در‌این بخش شما می توانید در ارتباط بازدیدکنندگان و ویژگی‌های آنها اطلاعات استحصال فرمایید. اطلاعاتی مانند تعداد کاربران آنلاین، جنسیت آن ها، عشق‌مندی‌هایشانمدت زمان ماندن در وبسایت، بانس ریت و ...).

Acquisition (طریق جذب): این بخش به شما می گوید که بازدیدکنندگان تان از چه طریقی جذب سایت شما شده‌اند و ترافیک ورودی شما از چه شیوه‌هایی می باشد.

Behavior (خوی): این بخش به شما نماد می‌دهد که بازدیدکنندگانتان در زمان ورود به وب سایت شما، دقیقاً چه صفحاتی را مشاهده می‌کنند و چه کاری انجام میدهند).

Conversions (نرخ تبدیل): در‌این بخش می توانید نرخ تبدیل شما چقدر بوده می باشد یا به عبارتی چه تعداد از کاربران شما به مشتری تبدیل شده‌اند.

این‌ها فقط کلیاتی از ابزار گوگل آنالیتیکس گوگل می باشد که هرکدام زیرمجموعه‌های کاملی از داده‌ها را در اختیار شما می گذارند. در نوشته‌ی‌علمی «راهنمای کامل گوگل آنالیتیکس» یادگرفتن کامل این ابزار را بخوانید و ریز به ریز با هر بخش آشنا شوید.

 

بگذارید یک مثال خیلی کوچک از این دریای داده گران قدر بزنیم. در نصیب Acquisition روی گزینه channel کلیک نمایید تا ورقه ای مانند تصویر تحت به شما علامت داده گردد:

 

ابزار سئو -گوگل آنالیتیکس

با استفاده از این اطلاعات می‌توانید بفهمید ترافیک موجود از چه طریقی وارد سایتتان میگردد. به این ترتیب استراتژی بازاریابی خود را به گونه‌ای تهیه و تنظیم فرمائید که از تمامی ظرفیت‌ کانال‌های پر طرفدارتان به بهترین شکل ممکن استفاده کنید.

 

در مثال بالا، این سایت بیشتر ترافیک خود را از سرچ طبیعی کاربران در گوگل به دست میاورد. حدود 1209 نفز از طریق شبکه‌های اجتماعی و 1166 نفر به طور مستقیم وارد وب سایت می‌شوند (بدین معنی که آدرس سایت را مستقیم در مرورگر خود تایپ می‌کنند). این تارنما بیشترین ترافیک خود را از جستجوی گوگل به دست میاورد که یعنی روی سئوی این سایت به نه عمل گردیده است.

 

بعداز اینکه Google Analytics را نصب کردید، می توانید از کلیه مزایای آن منفعت‌مند شوید. گوگل بررسی کلیه کارها را خودش جاری ساختن می‌دهد. تنها مدتی به آن زمان بدهید تا داده‌های موجود را توده‌آوری کند، بعد روند بازرسی را آغاز فرمائید.