سفارش تبلیغ
صبا ویژن

تبلیغات در جستجوی گوگل چگونه کار میکند؟

تا این مرحله از محرمانه تبلیغات در جستجوی گوگل، فهمیدیم تبلیغات گوگل چیست و چرا حقیقتاً می بایست آن را دورازشوخی بگیرید. درحال حاضر وقتش رسیده که وارد دنیای تبلیغات جستجوی گوگل شویم. یعنی ببینیم که چه طور عمل می‌نماید و چرخ‌دنده‌های آن به چه شکل می چرخند.

 

اینجانب مدام در کلاس‌های آموزشی آموزش سئو مشهد گفته‌ام: غرض اساسی گوگل این میباشد که شایسته ترین و مرتبط‌ترین تبلیغ‌ها را به هدفمندترین یوزرها اکران دهد. ولی چه طور؟ در‌صورتی‌که یه خرده شکیبایی داشته باشید، گام به گام به شما توضیح خواهم بخشید.

 

از الان هم به شما بیان‌کنم که به شخصه نحو? فعالیت گوگل ادز را حقیقتاً دوست دارم. می‌پندارم شما هم پس از تلاوت این نوشته ی علمی، با اینجانب موافق گردید که‌این سیستم بسیار زیرکانه عمل می‌نماید و منافع هر دو طرف – یعنی هم تبلیغ‌دهنده و هم بینند? تبلیغ – را در لحاظ می گیرد.

 

کلیه‌چیز پیرامون کلمه ها کلیدی میچرخد

پیش از هرچیزی، می بایست بدانیم که محور شغل تبلیغات جستجوی گوگل آموزش سئو در مشهد عبارات کلیدی می باشند. کلماتی که برای ما تحت عنوان صاحبان بیزنس گرانبها میباشند.

 

کلماتی که ما با دقت به تجربیات فردی، به امداد ابزارهای آنالیز‌ کلمه ها کلیدی و گاهی مشورت کردن با آنهایی که درین شغل مهارت دارا هستند، گزینش می کنیم و حاضریم به ازای اکران آن ها در گوگل هزینه کنیم.

 

 

 

تبه‌بندی تبلیغات چه‌طور اجرا میگردد؟

هر وقتی که مخاطب چیزی در گوگل کاوش می‌نماید، می تواند در صفح? نتیجه ها گوگل (که اصطلاحاً به آن SERP یا این که Search Engine Result Page میگویند) نهایتاً تا 8 تبلیغ متفاوت را مشاهده نماید.

 

درحال حاضر پرسش اینجاست که گوگل چه‌گونه مقام هر تبلیغ را معلوم می‌نماید. کدام تبلیغ بالای ورقه اکران داده میشود و کدام تبلیغ تحت برگه؟ کدام تبلیغ در مرتبه اولیه برگه خواهد بود و کدام تبلیغ در جایگاه دوم؟

 

خب، حقیقت این میباشد که گوگل بایستی تشخیص دهد کدام تبلیغ خوب میباشد. چون مقصود گوگل نشانه دادن مطلوب‌ترین تبلیغ به یوزرها میباشد تا بتواند نیازشان را به شایسته ترین صورت جواب دهد.

 

به طور طبیعیً گوگل ادز برای جایگاه‌بندی تبلیغات، بر پایه ی ذوق وسلیقه فردی خویش شغل نمی‌نماید. بلکه از چند اصل و ضابطه متعدد برای تصمیم‌گیری خویش به کار گیری می‌نماید. گوگل معیارهایی گزینش کرده تا با استعمال از آن‌ها بتواند وبسایت‌هایی که قصد تبلیغ دارا‌هستند را مرتبه‌بندی نماید. یعنی تشخیص دهد کدام تبلیغ مطلوب‌خیس میباشد و می تواند در مرتبه بالاتری قرار بگیرد.

 

ولی این سیستم چه طور عمل می‌نماید؟ گوگل 2 ترازو مهم گزینش کرده و با به کارگیری از آنان، درجه و مقام اکران هر تبلیغ را معین می‌نماید. برای آنکه بدانیم گوگل ادز چه گونه فعالیت می‌نماید، کافی میباشد این دو شاخص را بشناسیم. به دنبال هر مورد را به صورت کامل برای شما توضیح می ‌دهم.

 

شاخص اولیه: هزینه‌ای که حاضرید پرداخت فرمایید!

 

خب، بیایید فرض کنیم 4 تبلیغ‌دهنده به اسم‌های به دنیاآمدن، مریم، سپیده و بابک داریم. این دوستان عزیز که از جمله ما کلیه فروشگاه آنلاین گوشی دارا هستند، می خواهند با به کار گیری از تبلیغات گوگل فروش خویش را ارتقاء دهند. پس احتمالاً یک کدام از مهم ترین هدف ها‌شان این میباشد که در شرایطی‌که کاربری در وبسایت گوگل عبارت «خرید اینترنتی تلفن همراه» را کاوش کردد، گوگل تبلیغ وبسایت‌شان را اکران دهد. حال گوگل بایستی بتواند وب سایت این دوستان را در جایگاه‌های 1 تا 4 قرار دهد.

 

مایحتاج به یاداوری میباشد که هزینه در گوگل کلیکی میباشد. یعنی هنگامی به گوگل پول پرداخت می کنید که مخاطب بعد از کلیک روی تبلیغ، وارد وب سایت شما بشود.

 

خب، ولین معیاری که به گوگل برای درجه‌بندی تبلیغات امداد می‌نماید، هزینه‌ای میباشد که‌این 4 نفر حاضر می‌باشند به ازای هر کلیک به گوگل پرداخت نمایند. اینطور به حیث میرسد که گوگل ادز به تبلیغ‌دهنده‌ها میگوید: هر اندازه پیاله بیاوری، همانقدر آش خواهی گرفت!

 

برای آنکه این موضوع را عالی شعور کنیم، بیایید فرض کنیم به دنیاآمدن که از اوضاع مالی خیر هم شامل است، به گوگل سفارش میدهد که: در‌حالتی که کاربری کلمه و واژه «خرید اینترنتی تلفن همراه» را کاوش کرد و بعد از دیدن تبلیغ اینجانب، روی آن کلیک کرد و وارد سایتم شد، حاضرم 4 درهم (واحد ارز بستگی به کشوری دارااست که اکانت شما در آن فعال سازی می‌گردد) پول بدهم. مریم هم به گوگل 3 درهم، سپیده 2 درهم و بابک که حال و روز مالی چندان مساعدی هم ندارد، 1 درهم به ازای هر کلیک به گوگل سفارش میدهند.

 

چه اتفاقی میفتد؟ گوگل (خنده رو، خندان و با جیبی آکنده از پول)، تبلیغ تولد را در رتب? اولیه، مریم را در رتب? دوم، سپیده را سوم و تبلیغ بابک را در رتب? چهارم قرار می دهد.