محدودیت های فناوری موتورهای جستجو
ما بعضی وقتها جملاتی شبیه به جمله زیر را می شنویم:
هیچ مهندس باهوشی، موتور جستجویی نمی سازد که تارنما ها را جهت ایندکس شدن و رتبه بندی، مکلف به تقلید از ضوابط و اصول خاصی کند. هر فرد نسبتاً باهوشی به دنبال سیستمی خواهد بود که بتواند در هر سایتی و با هر نوع ساختاری بخزد، کدهای پیچیده آموزش سئو مشهد و مبهم را تجزیه و چک نماید و روشی را برای ارائه نتایجِ مرتبط پیدا کند. هیچ کس موتور جستجویی که تنها بتواند سایت های seo شده توسط بازاریابان غیر معتبر را شناسایی کند را نمیخواهد.
البته صبر نمایید...
فرض نمائید که شما تصویری از سگ خود را به صورت آنلاین منتشر میکنید. شاید یک انسان آن تصویر را با عنوان \\\"سگ مشکی کوچک که در پارک درگیر بازی است\\\"، تعریف و تمجید کند. اما در طرف دیگر، حتی بهترین موتورهای جستجوی عالم نیز در ادراک و تفسیر این عکس با بحران مواجه خواهند شد. خب، حالا سوال اینجاست که چهگونه می توان به موتورهای جستجو یاری کرد تا ادراک عالی و روشن تری از تصاویر ارسال شده داشته باشند؟ خوشبختانه سئو به وبمسترها کمک می کند تا برای فهم و شعور خوب یک محتوا، سرنخ هایی را به موتورهای جستجوگر بدهند. در حقیقت، اضافه کردن ساختارِ مناسب به محتوا برای سئو، امری ضروری آموزش سئو در مشهد میباشد.
ادراک توان ها و محدودیت های موتورهای جستجو به شما کمک می کند تا ساختار محتوای وب سایت خود را به گونه ای بچینید که موتورهای جستجو توانمند به هضم و فهم آن باشند. می قدرت خاطرنشان کرد فارغ از سئو، وب سایت شما برای موتورهای جستجو نامرئی خواهد بود.
محدودیت های فناوری موتورهای جستجو
همانگونه که در فصل اولیه این راهنما، موتورهای جستجو به چه شکل عمل می کنند؟ توضیح دادیم، همه ی موتورهای جستجو مبنی بر قوانین و اصول یکسانی عمل می کنند. ربات های جستجوی خودکار، وب را میخزند، لینک ها را دنبال می کنند و محتوای جان دار را در یک پایگاه داده بزرگ به ثبت میرسانند (در واقع ایندکس می کنند). این فعالیت از طریق هوش مصنوعی اجرا میشود، ولی فناوری جستجوی مدرن، آن چنان که ما تصور داریم کار کشته نیست. هنوز هم محدودیت های فنی زیادی وجود دارااست که باعث ایجاد کرد مشکل در جایگاه بندی و ایندکس شدن سایت میگردد. برخی از این ایرادات رایج را درپی مشاهده میکنید:
محدودیت های جانور در موتورهای جستجو
ایرادات جانور در خزیدن و ایندکس کردن
فرم های آنلاین: موتورهای جستجو در تکمیل فرم های آنلاین (همچون فرم ورود به صفحه) سعی نه ندارند. بنابراین، درصورتی که در پشت این صفحات، محتوایی وجود داشته باشد، از دید موتورهای جستجو نهفته خواهد ماند.
صفحه های تکراری: وب سایت هایی که از سیستم مدیریت محتوا (CMS) استعمال می کنند، اکثر اوقات نسخه های تکراری از صفحات یکسان ساخت می کنند. این مسئله می تواند برای موتورهای جستجوگری که درپی محتوای جدید میباشند، دردسر ساز باشد.
مسدود کردن موتورهای جستجو: خطاهای جانور در کدهای راهنمای Crawling (فایل robot.txt) میتواند باعث به مسدود کردن کلی موتورهای جستجو گردد.
ساختار ضعیف لینک ها: اگر ساختار لینکدهی در یک وبسایت ضعیف باشد و موتور جستجو نتواند به نه آن را فهم و شعور کند، ممکن هست نتواند به همه محتوای جان دار در وبسایت دست یابد. حتی درصورتیکه سایت به وسیله ربات ها خزیده شود، محتوایی که به آن لینک و پیوند داده نشده از حیث موتور جستجو کم عنایت خواهد بود.
محتوای غیر متنی: اگرچه موتورهای جستجو، در شعور محتوای غیر متنی (محتوای غیر از HTML) ماهرتر شده اند، البته هنوز هم فهم و ادراک چنین محتوایی برای موتورهای جستجو دشوار میباشد. محتوای غیر متنی مشتمل بر فایل های پیکان، تصاویر، عکس ها، فولدر های ویدئویی و صوتی هست.