چطور صفحات سایت را برای بهبود سئو حذف کنیم؟
بعضا از اشخاص تصور مینمایند هر چه تعداد صفحه های وب سایت بیشتر باشد، آموزش سئو در مشهد میتوانند منزلت بهتری در نتیجه ها گوگل به دست بیاورند. درین نوشته ی علمی می خواهیم درخصوص حذف صفحه ها اضافه وب سایت حرف کنیم و شمارا با شایسته ترین شیوهها در خصوص شناسایی صفحه ها بیبهره و نادر قیمت در تارنما آشنا کنیم. برخلاف تصور رایجی که وجود داراست، کمیت و تعداد صفحه های وبسایت اهمیت چندانی در بهینه سازی ندارد بلکه کیفیت صفحه ها میباشد که برای یک وب سایت اینترنتی بها ساخت مینماید. ارتقا تعداد صفحه های تارنما خیر صرفا به بهبود بهینه سازی وبسایت شما یاری نمینماید، بلکه ممکن میباشد سبب بوجود داخل شدن صفحه های زامبی در وبسایت خواهد شد که درجه بقیه صفحه های را از دربین می برند و سبب می گردند که پیج رنک گوگل صفحه ها وب سایت دربین تعداد صفحه های بیشتری تقسیم خواهد شد و از قیمت صفحه ها ارزشمند وبسایت شما کاسته گردد.
درین نوشتهیعلمی می خواهیم به چگونگی حذف صفحه های تارنما و نقش کاهش تعداد صفحه ها وبسایت در بهبود seo وب سایت بپردازیم. پس، تا نقطه نهایی این نوشته ی علمی با ما یاور باشید.
در صدر شمارا با مضمون هرس کردن محتوا content pruning آشنا میکنیم:
هرس کردن محتوای وبسایت به معنای تجزیه و چک و محاسبه محتوای سایت و حذف صفحه ها ناکارآمد و بی کیفیت از حاصل جستجوی گوگل و بقیه موتورهای کاوش میباشد.
شیوه های هرس کردن محتوای بی کیفیت:
ریدایرکت 301 (redirect 301)
جدید ایندکس کردن صفحه های (noindex, follow)
حذف url از وب سایت و ساختوساز کد خطای 404
طرز نخستین: زمانی که محتوای صفحه های وبسایت شبیه و در حدود یکدیگر میباشد، از ریدایرکت 301 به کار گیری میکنیم، در اولین مرحله شایسته ترین برگه راجعبه آن مسئله را تعیین می کنیم، آنگاه محتوای همگی صفحه های دیگر را با شیت تعیین گردیده ترکیب کرده و بهبود میدهیم، در غایت بقیه صفحه ها شبیه را به کاغذ اساسی گزینش گردیده ریدایرکت 301 میکنیم.
شیوه دوم: وقتی که وب سایت دارنده صفحه ها ضعیف و معدود کیفیت ولی مربوط به مسئله وب سایت میباشد، از نوایندکس کردن استعمال می کنیم. این صفحه های را نمی اقتدار حذف کرد زیرا بودن آن ها مورد نیاز میباشد البته از طرفی این صفحه ها، چندان کیفیت خوب و حاذق نیستند.
نحوه سوم: وقتی که ورقهای از تارنما برای یوزرها وبسایت اثرگذار و کاربردی نباشد یا این که با زمینه کار وبسایت دارای ربط نباشد یا این که از طرف یوزرها اینترنتی سرچ نشود، آن URL حذف می گردد. حذف کردن URL از باطن وب سایت بهاین معناست که روبات گوگل و کاربرانی که به نشانی پیشین مراجعه مینمایند کد خطای 404 اخذ نمایند. این مسئله سبب می گردد که گوگل به گذر زمان ورقه متبوع را از ایندکس خویش بیرون نماید.