سفارش تبلیغ
صبا ویژن

راهکارهای طلایی برای افزایش سرعت سایت وردپرسی

یک کدام از عامل ها اثرگذار در seo و بهینه سازی یک وبسایت، سرعت آن هست. امروزه در صورتی سرعت بارگذاری وبسایت شما بیش از 4 ثانیه طول بکشد، کاربران از سایتتان خارج شده و بدین طریق نرخ خروج از سایت افزایش مییابد. وقتی که نرخ خروج ارتقاء یابد، جایگاه سئو سایت نیز افت خواهد کرد. بنابراین در شرایطی که مالک وب سایت وردپرسی یا هر پلتفرم دیگری هستید، بایستی برای بهبود سرعت آن اقدام فرمائید. در این محتوا راهکارهای مهم برای ارتقا سرعت تارنما وردپرسی را به شما معرفی کرده ایم.

چرا سرعت یک وبسایت اهمیت زیادی داراست؟

اولین سوالی که ممکن ذهن شما را درگیر کند، این هست آموزش سئو مشهد که اصلا سرعت سایت چه اهمیتی دارد؟

شاید فکر کنید که یک‌سری ثانیه کم و زیاد آنقدر ها هم در جذب بازدید کنندگان تاثیری نداشته باشد، البته همین یک‌سری ثانیه قادر است سکو یک وبسایت را جابجا کند. فرض فرمایید وارد وب سایتی می شوید و بیش تر از 10 ثانیه منتظر می مانید تا محتوای وبسایت، برای شما نماد داده شود، آیا از این همه انتظار خسته نمی شوید؟ به طبع پاسخ شما مثبت هست. کاربران دیگر هم مانند شما برای وقت خود ارزش قائل بوده و حوصله ندارند، دوران زیادی را برای بار گذاری شدن سایت شما صرف کنند. در مجموع دلایل اهمیت سرعت یک وبسایت را می توان دست اندرکاران زیر دانست :

تاثیر سرعت در سئو سایت

1. با سرعت پایین تارنما، بازدید کننده های زیادی را از دست می دهید!

همان طور که گفتیم، آمارها علامت می دهد که سرعت ذیل وبسایت، می تواند سبب از دست رفتن تعداد زیادی از کاربران شود. اعداد و ارقامی که در‌پی گفته ایم، به نه شمارا در این باره قانع خواهد کرد :

 

در سالهای 2000 تا 2015، میانگین توجه بشر ها از 12 ثانیه به 8 ثانیه آموزش سئو در مشهد کاهش پیدا کرد؛ یعنی در شرایطی‌که تارنما شما در بیشتر از 8 ثانیه بارگذاری شود، کاربر دیگر دقت کافی به آن نخواهد کرد.

47 درصد از کاربران سایت، توقع دارند که برگه آیتم نظرشان در کمتر از 2 ثانیه بارگذاری شود.

40 درصد از کاربران وب سایت، در حالتی‌که بیش از 3 ثانیه برای بار گذاری کاغذ تارنما حوصله کنند، آن را رخنه‌ خواهند کرد.

79 درصد از مشتریان تارنما، در صورتی که رضایت کافی از میزان سرعت و عملکرد وبسایت نداشته باشند، برای خرید دوباره به وبسایت برنمی گردند.

 

 

پیشنهاد می کنیم پادکست صوتی \\\"افزایش سرعت وب سایت وردپرسی\\\" را گوش بدهید:

 

 

 

2. معیار سرعت لود سایت، معیاری برای جایگاه بندی گوگل می‌باشد

هدف اساسی گوگل ارائه بهترین خدمات به کاربرانش می باشد. سرعت لود یک وبسایت نیز می‌تواند در راحتی و رضایت کاربران تارنما، تاثیر زیادی داشته باشد. از این رو در‌حالتی که شما راحتی کاربر را در حیث بگیرید و برای بهبود سرعت سایتتان اقدام فرمائید، احتمال قرار به چنگ آوردن وب سایت در شیت اولیه گوگل را افزایش داده اید.

 

هرچه سرعت یک وب سایت کندتر باشد، نرخ خروج از تارنما ارتقا یافته و تعداد کمتری روی آن تارنما کلیک می کنند. همین نرخ خروج از وب سایت، میتواند در seo شما موءثر باشد و درجه سایتتان را تغییر تحول دهد. در واقع گوگل اینطور برداشت می کند که این سایت محتوای مناسبی نداشته و نمی تواند رضایت کاربران را جلب کند.

 

 

 

روش های ارتقاء سرعت تارنما وردپرسی

موقتی که اطلاعاتی در قضیه التفات سرعت تارنما و عامل ها موثر بر آن به دست آوردید، باید برای ارتقا سرعت وردپرس اقدام کنید. در ادامه مطرح ترین راهکارهای ارتقاء سرعت بار گذاری تارنما وردپرس را خوا هیم بیان کرد :

 

 

 

1. هاست کیفیت خوب انتخاب نمائید

یکی‌از تکنیک های بالا بردن سرعت لود وبسایت وردپرس، انتخاب یک هاست کیفیت خوب میباشد. برای خرید هاست مناسب، شروع بایستی زمینه کاری سایت و واحد سنجش محتوایی که در سایت قرار می دهید را مشخص نمایید. برای مثال در صورتیکه قصد فعال سازی فروشگاه اینترنتی دارید، باید هاستینگ با فضای نسبتا زیاد خریداری نمایید. دومین مورد این است که هاستینگ مورد نظر شما باید قابلیت پشتیبانی از ترافیک های بالا را داشته باشد و در صورت افزایش معیار ترافیک وبسایت، بتواند آن را مدیریت کند. شما میتوانید با استیناف محتوا \\\" معرفی 13 شرکت بلندتر هاستینگ \\\" بهترین شرکت هاستینگ را انتخاب نمائید.

 

 

 

2.تعداد پست ها و محتواهای سایتتان را مدیریت کنید

شیت آغاز یا home page تارنما یکی صفحات اصلی و تاثیرگذار در ارتقا سرعت لود تارنما وردپرس است. باید حد قابلیت و امکان درین کاغذ المان ها و محتواهایی وجود داشته باشد که مخاطب به آن نیاز دارد. درصورتی که بخشی در این صفحه بلااستفاده هست، آن را حذف فرمایید تا منابع شما را اشغال نکند. همچنین در شرایطی که پست ها و محتواهایی دارید که بازدید بسیار کمی دارا هستند و به اصطلاح از منزلت خارج شده اند، آنان‌را حذف فرمائید.

 

 

 

3. قالبی با کدهای با صرفه انتخاب نمایید

یکی از عوامل اثرگذار در افزایش سرعت لود وبسایت، به کارگیری از قالب بهینه گردیده‌است. قالب های قدیمی وردپرسی، اصولا سئو نشده و کد هایی با حجم بالا دارند. از این رو بهتر می‌باشد قالب سایت خود را طبق آخرین تکنولوژی و بروز رسانی انتخاب فرمائید.

 

 

 

4. درخواست های سمت سرور را کاهش دهید

هر المانی که در صفحات وب سایت شما وجود داشته باشد، یک درخواست برای سرور ارسال می کند. برخی از این المان ها مورد نیاز نیست که همان استارت لود شوند، به دلیل آنکه مورد استفاده کاربر قرار نمی گیرند. از این رو عالی هست اینها را مدیریت نمائید و تا حد امکان درخواست های سمت سرور را کاهش دهید. این نکته تاثیر بسیار زیادی در افزایش سرعت سایت وردپرسی دارااست.

 

 

 

5. از CDN استفاده فرمائید

شبکه توزیع محتوا یا cdn چیست؟ CDN کلیه سرورهای اینترنت را پوشش می دهد. در واقع با فعال سازی این شبکه، تک تک محتوای وب سایت شما بر روی این سرورها کپی و ذخیره میشود. براین اساس هنگامی که کاربری به تارنما شما مراجعه می کند، آحاد محتوای آن ورقه از نزدیک ترین سرور برای او لود می گردد. همین دستور در‌حد چشمگیری در افزایش سرعت سایت وردپرسی تاثیر میگذارد.

 

 

 

6. پایگاه داده را بهینه کنید

یکی‌از‌از سایر از اقدامات لازم برای بالا بردن سرعت وبسایت وردپرسی، بهینه کردن پایگاه داده می‌باشد. هنگامی که سایت شما راه اندازی میگردد، پایگاه داده اقدام به جمع اطلاعات می کند. با گذشت فرصت، حجم زیاد این داده ها میتواند در سرعت وبسایت تاثیر بگذارد. در حالتی‌که تارنما شما وردپرسی است، باید کوئری های کند را شناسایی کرده و آن ها را با صرفه کنید.

 

برای بهینه سازی پایگاه داده می‌توانید از افزونه های WP Optimize , WP-DBManager و یا WP-Sweep به کار گیری نمائید.

 

افزایش سرعت بار گذاری وردپرس

7. سایت وردپرسی خود را سبک نگه دارید

وردپرس به راحتی این امکان را به شما می‌دهد تا وبسایت خود را به زیباترین شکل ممکن طراحی کنید. اما وردپرس تم های جذاب و افزونه های کاربردی زیادی دارااست که هرکدام میتواند فرصت پاسخگویی سرور را ارتقا دهد. براین اساس تا حد قابلیت از تم های معمولی و در عین درحال حاضر مدرن استفاده فرمائید و افزونه هایی که ضرورتی ندارند را حذف فرمائید. سبک کردن وب سایت راهی برای افزایش سرعت بارگذاری وبسایت می‌باشد.

 

 

 

8. اسکریپت ها را بهینه کنید

با حذف کاراکترهای ناخواسته، کامنت ها و کد های اضافی، می توانید اسکریپت های خود را کوچک نمائید. برای این شغل موردنیاز می باشد که فایل های اکسترنال، JavaScript و CSS سایتتان را با دقت مطالعه کنید.

 

شما باید فایل های css و جاوا اسکریپت خود را فشرده فرمائید؛ برای این فعالیت میتوانید از افزونه Better WordPress Minify به کارگیری نمایید. همچنین می توانید از ابزارهای آنلاین مانند WillPeavy نیز به کارگیری کنید.

 

 

 

9. ویدئوها را به صورت بدون واسطه در وبسایت آپلود نکنید

یکی از راهکارهای کاربردی برای بالا بردن سرعت وب سایت وردپرسی، عدم لود ویدئو به صورت بدون واسطه در سایت است. ویدئوها پهنای باند زیادی را از شما اشغال خواهند کرد و همین فرمان می تواند سرعت تارنما وردپرسی را به شدت کاهش دهد. بهتر است ویدئو مورد نظر خود را در سایت هایی مانند آپارات آپلود کرده و آن گاه به صورت Embed، آن را در وب سایت قرار دهید. یعنی در محل مورد نظر سایتتان، کد ویدئو را قرار دهید.

 

 

 

10. امکان فشرده سازی Gzip را فعال کنید

تکنولوژی Gzip به وب سایت ها این امکان را می دهد تا منابع خود را تا حد زیادی فشرده کرده و برای مخاطب ارسال کنند. قابلیت Gzip می‌تواند در بین 30 تا 40 درصد، حجم منابع را کاهش بدهد. برای فعال سازی این قابلیت در سایت های وردپرسی، میتوانید افزونه W3 Total Cache را نصب فرمایید.

 

ضمن نصب افزونه، می‌توانید از شرکت هاستینگ خود بخواهید که این امکان را در سایتتان فعال کند. همچنین شما می توانید به صورت دستی و از طریق فایل htaccess، این امکان فشرده سازی را فعال نمایید.