اینفلوئنسر یعنی چه؟
در این نوشتهعلمی قصد داریم یکی از روشهای بازاریابی اینترنتی که امروزه به طور چشمگیری ترند گردیده است را برایتان توضیح دهیم. اینفلوئنسر مارکتینگ یا بازاریابی تاثیرگذار یکیاز روشهای بازاریابی است که با رعایت یکسری نکات به راحتی میتوانید از آن برای تبلیغ بیزنس خود به کار گیری نمائید. به دنبال به معیار تاثیر اینفلوئنسر بر مخاطبان و معنا کلی اینفلوئنسر میپردازیم.
اینفلوئنسر یعنی چه؟
در مفهوم کلی، اینفلوئنسر کسی است آموزش سئو مشهد که به راحتی میتواند، نظرها و عقاید سایر افراد را تحت تاثیر اخلاق و سخنان خودش قرار دهد. به عنوان مثال یک اینفلوئنسر در حوزه اسباب و اثاث آرایشی با استعمال از یک مارک اثاثیه آرایشی می تواند، بر روی بقیه افراد تاثیر بگذارد و آنها را به خرید از همان مارک کالا ترغیب کند.
در یک تعریفوتمجید عام از اینفلوئنسر می اقتدار اذعان کرد، به هر شخصی که به واسطه داشتن یک پیج در اینستاگرام، داشتن یک هنر یا استعداد و یا دیده شدن در رسانه ها مخاطبان زیادی دارد، اینفلوئنسر میگوییم.
در نتیجه زمانی که حرف از اینفلوئنسر می گردد، هدف آن گروه از اینفلوئنسر هایی هستند که مخاطبان زیادی دارا هستند و بیشترین فعالیتشان در شبکه های مردمی مانند اینستاگرام میباشد.
اما دقت داشته باشید، بالا بودن فالوورهای یک اینفلوئنسر عامل محبوبیت آن نیست. برخی افراد با ساخت محتوای بی کیفیت و دروغین، فالوورهای خود را افزایش می دهند. براین اساس می توان اذعان کرد معیار تاثیر اینفلوئنسر بر دنبال کنندگانش، نشان دهنده محبوبیت او می باشد.
اینفلوئنسر مارکتینگ چیست؟
اینفلوئنسر مارکتینگ به نوعی آموزش سئو در مشهد بازاریابی اشاره داراست که در آن، یک برند برای معرفی محصول ها و خدماتش به مردم از یک یا یکسری اینفلوئنسر استعمال می کند. به این ترتیب که مالک کسب و کار با پرداخت یک هزینه توافقی به اینفلوئنسر مورد نظر، از او می خواهد جنس یا خدماتش را به مخاطبانش بنامد.
بعد از آن اینفلوئنسر به وسیله یک استوری یا پست به شیوه خودش اقدام به تبلیغ برند و کسب و کار شما می کند. به عنوان مثال درصورتی که تبلیغ پوشاک باشد، اینفلوئنسر با استفاده از خرقه های موجود در پیج شما و تعریف و تمجید از کیفیت و تنوع محصولاتتان، مخاطبانش را برای خرید از پیج شما ترغیب می کند.
نکته قابل توجه این هست که اینفلوئنسر مارکتینگ، تنها به افراد فعال در فضای مجازی خاتمه نمیگیرد؛ گه گاه یک اینفلوئنسر می تواند، مجری تلویزیون یا خبرنگار باشد و از همین روش یک متاع را تبلیغ کند.
اینفلوئنسر مارکتینگ چیست؟
چرا از اینفلوئنسر مارکتینگ به کارگیری کنیم؟
روشهای مختلفی برای بازاریابی یک کالا یا برند وجود دارد. اما در این فی مابین اینفلوئنسر مارکتینگ از محبوبیت بالایی برخوردار است. طبق آمار بدست آمده:
17% از شرکت ها تجاری، بیش تر از نیمی از سرمایه خود را برای اینفلوئنسر مارکتینگ هزینه می کنند.
حدود دو سوم از بازاریابان در سال 2019 سرمایه خود را ارتقا دادند و آن را در اینفلوئنسر مارکتینگ هزینه کردند.
نظر 90% از بازاریابان این می باشد که واحد سنجش رجوع و برگشت سرمایه از این روش بازاریابی از روش های دیگر بیشتر است.
با تمرکز به آمار بدست آمده، می توان اذعان کرد دیجیتال مارکتینگ امروزه و در بعدی یکی بهترین روشهای بازاریابی به حساب میآید.
اینفلوئنسر مارکتینگ سبب میگردد، برند شما در بین گروهی از افراد جامعه شناخته گردد. اینفلوئنسرها به راحتی میتوانند، اعتماد طرف داران خود را جلب کنند و با تبلیغ یک کالا یا برند آنانرا به خرید از شما ترغیب کنند.
نکات اساسی اینفلوئنسر مارکتینگ
تا اینجا با مضمون کلی اینفلوئنسر مارکتینگ و کاربرد آن در دنیای امروز آشنا شدیم. در این قسمت از محتوا، تعدادی نکات اصلی مربوط به اینفلوئنسر مارکتینگ را برایتان شرح میدهیم.
1. هدف خود را از اینفلوئنسر مارکتینگ معلوم فرمائید
در ابتدا بایستی هدف خود را از اینفلوئنسر مارکتینگ معلوم نمایید؛ چراکه می بایست بدانید خدمات یا متاع گزینه نظرتان را دقیقا در کدام رسانه، با چه محتوایی و بوسیله کدام اینفلوئنسر تبلیغ کنید. مثلا درصورتیکه شما قصد فروش محصولی را دارید که به تازگی به بازار آمده، باید از مزایا و کاربردهایی که می تواند برای مصرف کنندگان داشته باشد حرف فرمایید.
برای این که به راحتی غرض خود را مشخص فرمایید، سوالهای ذیل را از خود بپرسید:
1. این متاع برای چه جایگاه سنی مناسب میباشد؟
2. این محصول در کدام شبکه اجتماعی، علاقه مندان بیشتری پیدا می کند؟
3. کدام تیم از اینفلوئنسرها برای تبلیغ این محصول مناسب میباشند؟
4. توصیه خریداری نمودن از چه طریقی برای مشتریان سهل وآسان تر میباشد؟
5. کدام شبکه اجتماعی محتوای مفید تری را ارائه می دهد؟
6. فروش این فرآورده چه مقدار فایده به یاور دارااست؟ با به کار گیری از این بهره چه مقدار می اقتدار برای تبلیغش هزینه کرد؟
با پیش بینی این موارد، به راحتی میتوانید یک بستر مناسب برای فروش متاع جدید خود انتخاب کنید و با به کار گیری از اینفلوئنسر، حوزه کاریتان را به افراد بیشتری نمایش دهید.
2. اینفلوئنسر مربوط به برند خود را گزینش نمائید
توجه داشته باشید که هر اینفلوئنسری برای برند و کسب و کار شما مناسب نیست و تعیین یک اینفلوئنسر مربوط به کسب و کارتان بسیار اساسی میباشد. اینفلوئنسر ها مخاطبین مربوط به خود را دارند و بر یک مجموعه خاص تاثیر می گذارند. مثلا اکثر مخاطبان هدف یک اینفلوئنسر مربوط به زیبایی و پوست، خانم های 15 تا 45 ساله هستند. به این ترتیب نمی توانند، برای یک برند فروش اثاثیه کامپیوتر تبلیغ اثر گذاری داشته باشند.
اینفلوئنسر چیست
3. کیفیت و بها محصول یا خدماتتان را به مشتری ثابت فرمائید
برای جذب مخاطبان به سوی خود، از جملات اغراق آمیز استعمال نکنید. با به کارگیری از جملاتی مانند: بهترین ها را از ما بخواهید ، ارزانترین تولید ها را از ما بخرید و ... نه فقط استفاده کننده را جذب نمیکنید، بلکه استفاده کننده شم می کند با وعده های دروغین روبرو هست.
براین اساس بهترین فعالیت این است که کیفیت و بها مناسب محصولاتتان را در شغل به مشتریان نماد دهید تا اصالت خود را حفظ نمایید.
4. از اینفلوئنسر های معتبر و با سابقه خوب کمک بگیرید
همان گونه که گفتیم تعداد فالورهای یک اینفلوئنسر دلیل محبوبیت او نیست. بعضی وقتها تعداد فالوور های یک اینفلوئنسر با حواشی و سر وصدا های او رابطه بی واسطه دارد؛ یعنی دنبال کنندگان نه برای محبوبیت، بلکه برای اگاهی از حواشی پیش آمده این شخص را دنبال می کنند و هیچ حس خوبی به او ندارند.
براین اساس توجه داشته باشید که چه کسی قرار هست برند شما را تبلیغ کند. اینفلوئنسری برای تبلیغ برند شما مناسب هست که از نظر اکثر افراد دوستداشتنی به نظر برسد.
5. کلیه امور را به دست اینفلوئنسر نسپارید
شغل اینفلوئنسر تبلیغ و بازاریابی محصولات شما به روشی است که مخاطبان ترغیب به خرید از شما شوند. اما این در معنای نیست که با پرداخت هزینه و مسئله تبلیغ، اورا به حال خود رها فرمائید.
شما می بایست اطمینان نتیجه ها کنید که اینفلوئنسر موردنظرتان وظایفش را به نه می داند. برای مثال وظایف یک اینفلوئنسر عبارتند از:
بداند که چه نوع محتوایی می بایست منتشر کند.
زمان مناسبی را برای انتشار محتوا تعیین کند.
بداند که چهگونه با مخاطبان واکنش کند.
در امر برند و فرآورده شما اطلاعات داشته باشد.
هدف و درخواست شما از مشتریان را در حیث داشته باشد.
و ...