چطور تغییر دامنه سایت موجب کاهش بازدید کننده می شود؟
انتقا وب سایت به دامنه جدید یکیاز اقدامات رایجی می باشد که گاهی به دلایل مختلفی باید انجام شود. مهم ترین نکته ای که در انتقال سایت به دامنه تازه باید در نظر بگیرید، مراقبت جایگاه فعلی در گوگل و درجه سئو تارنما در موتورهای جستجو می باشد. چنانچه فارغ از در نظر گرفتن این زمینه اقدام فرمایید، با کاهش چشمگیر مرتبه سئو سایتتان مواجه خواهید شد. به دنبال دلایل انتقال سایت به دامنه جدید و آموزش تغییر تحول دامنه وب سایت بدون از دست رفتن بهینه سازی را به شما خواهیم اظهارکرد.
چطور تغییر دامنه سایت موجب کاهش بازدید کننده می گردد؟
همانطور که گفتیم انتقال وب سایت به دامنه جدید، به هر علتی در همان استارت سبب کاهش بازدید کننده و رتبه سئو وبسایت می گردد. البته زمان فرصت رجوع به درجه قبلی یا واحد سنجش افت رتبه سئو وب سایت به نحوه تلاش شما و چگونگی اجرا این انتقال بستگی دارد.
زمانی که دامنه یک وبسایت به آموزش سئو مشهد دامنه جدیدی عوض میشود، گوگل نسبت به آن تارنما دچار شک میگردد. در فایده مجال کوتاهی را به وبسایت می دهد تا دوباره خود را در سطح وب ثابت کند. در سود رتبه سئو آن تا حدی کاهش پیدا می کند. حالا در صورتیکه تغییر دامنه بر پایه ی اصول انجام یافته باشد و از کلیه مهمتر، بعداز انتقال دامنه، اقداماتی در راستای سئو اجرا بگیرد، این کاهش سکو بسیار کم و موقتا خواهد بود.
معمولا درین انتقال آدرس، غرض اصلی ما بهبود سئو تارنما و یا افزایش ایمنی اطلاعات کاربران وبسایت هست. به همین عامل در حالتی که تغییر تحول آدرس دامنه به صورت درست انجام شود، حتی ممکن است پس از مدت کوتاهی، روند سئو تارنما عالی از گذشته شود.
چرا دامنه وبسایت را تغییرو تحول میدهیم؟
مدیران سایت به دلایل مختلفی تصمیم به تغییر تحول دامنه وب سایت میگیرند عبارتند از :
تغییر تحول دامنه بعلت تغییر نام کسب و کار
جایگزین کردن دامنه متناسب با کار وب سایت
تغییر و تحول دامنه برای ساده تر کردن نام دامنه
تغییر و تحول دامنه به علت تغییرو تحول موضوع آموزش سئو در مشهد فعالیت بیزنس
اشکال تغییر آدرس یک سایت
گفتیم که آدرس یک تارنما به دلایل مختلفی ممکن است تغییر کند، که درپی اشکال آن را به شما خوا هیم اذعان کرد. درحالتی که به تصویر پایین نگاه نمایید، قسمت های گوناگون آدرس یک سایت مشخص گردیده است که هریک از این بخش ها به دلایلی ممکن می باشد تغییرو تحول کند.
1. تغییر آدرس وبسایت از http به https
یکیاز اقدامات موردنیاز در موضوع آموزش سئو تکنیکال یک وب سایت، راه اندازی گواهی SSL هست. درین طرز آدرس سایت از وضعیت http به https عوض می شود. البته بایستی بگویم که این کار اجباری نبوده اما میتواند یک فاکتور مثبت و تاثیرگذار در سئو سایت باشد. این انتقال آدرس تارنما قادر است امنیت وب سایت را تامین کند. البته استفاده از این گواهی در وب سایت های فروشگاهی که مورد نیاز هست اطلاعاتی از کاربر گرفته شود، از اهمیت بیشتری بهره مند خواهد بود.
در نوشته ی علمی \\\" چه گونه SSL وردپرس را فعال کنیم؟ \\\" به شما آموزش های مایحتاج را داده ایم.
2. انتقال وب سایت به دامنه جدید
یکی دیگر از اشکال تغییر تحول دامنه سایت، انتقال وب سایت به یک دامنه جدید می باشد. این کار اصولا با هدف برندسازی دوباره، فرارو گریز از فیلترینگ و یا انتقال سایت به یک دامنه معتبرتر صورت می گیرد. بسیاری از استحصال و کارها، در بالا اعتنا زیادی به نام دامنه خود ندارند؛ در منفعت پس از گذشت فرصت زمانی تصمیم به تغییرو تحول آدرس سایت می گیرند. یا برخی از وب سایت ها برای دور زدن تحریم های گوگل اقدام به تغییر دامنه از ir به com می کنند. در انتقال وب سایت از یک دامنه به دامنه دیگر، در صورتیکه فرآیند تغییر دامنه به درستی صورت نگیرد، وب سایت مبتلا افت شدید مرتبه گردد.
3. تغییر زیر دامنه یا آدرس اساسی وبسایت
یکی از از سایر از تغییرات رایج تغییر و تحول آدرس تارنما، انتقال آدرس وب سایت از حالت www به فارغ از www هست. این عمل اصولا با باز طراحی وب ایفا میگردد و هدف اصلی آن راحتی کاربران و کوتاه شدن آدرس تارنما می باشد.
این مدل تغییر تحول آدرس وب سایت کمترین تاثیر را در جایگاه و آمار بازدید تارنما دارد.
4. تغییر TLD دامنه
مراد از TDL دامنه، تغییر تحول پسوند تارنما می باشد. تغییر دامنه وبسایت از پسوند com به ir یا هر تغییر تحول پسوند مشابه دیگری را می توان به تغییر و تحول TDL نسبت اعطا کرد. یک کدام از مشکلات سایت هایی که پسوند .ir داراهستند، تحریم شدن از سمت اکثری از سرویس های گوگل از جمله Google Adwords هست.
این تغییر در واقع با تغییر تحول نام دامنه هیچ فرق نمیکند؛ یعنی از لحاظ گوگل، آدرس های webpouya.ir با webpouya.com دو دامنه مجزا می باشند.
5. تغییرو تحول سیستم مدیریت محتوا یا لهجه نرم افزار نویسی سایت
یک تارنما پس از 2 تا 5 سال نیاز به باز طراحی خواهد داشت؛ در این مجال افرادی تصمیم به تغییر تحول زبان نرمافزار نویسی یا سیستم رئیس محتوای سایت می گیرند.
مثلا وردپرس و جوملا هر دو جزو بهترین سیستم های مدیر محتوای فراهم در دانا به حساب میآیند. ولی با گذشت فرصت و با بسط وردپرس، جوملا دیگر محبوبیت گذشته را نداشت و بسیاری از وب سایت های تصمیم گرفتند که به وردپرس سفر کنند.
تغییر و تحول زبان اپلیکیشن نویسی یا سیستم رئیس محتوای سایت، باعث تغییر تحول آدرس صفحه ها تارنما شود. به گونه ای که همگی آدرس های گذشته با ارور 404 مواجه میشوند. در نتیجه این نوع تغییر و تحول آدرس سبب ساز افت منزلت فعلی وب سایت میگردد.
آموزش تغییر تحول دامنه مهم سایت
برای تغییرو تحول دامنه فارغ از افت سئو و تغییر تحول پسوند آن می بایست مسیر مشابهی را طی نمایید؛ به این نکته دقت فرمائید که روند دوم تا پنجم را می بایست به سرعت و نهایتا با فاصله یک تا دو روز جاری ساختن بدهید. برای آشنایی با طریق تغییر و تحول دامنه وبسایت، پیش از هر کاری استارت بایستی وب سایت خود را در سرچ کنسول ثبت کنید؛ با این فعالیت خود را به گوگل به عنوان صاحب این دامنه اعلام می کنید. در نوشتهی علمی \\\" ثبت وبسایت در سرچ کنسول \\\" به صورت بدون نقص این عمل را به شما آموزش داده ایم. درپی در 5 گام ساده چیره به تغییر و تحول دامنه سایت، فارغ از افت سکو گوگل می شوید.
گام نخستین: خرید دامنه نو و تمدید دامنه فعلی تارنما
در گام اول شما باید دامنه نو را که قصد انتقال سایت به آن را دارید، خریداری و ثبت کنید. اما نکته حائض اهمیت تر این می باشد که باید دامنه فعلی وبسایت را نیز به زمانه وقت گیر یعنی 5 ساله تمدید نمایید. در صورتیکه تاریخ انقضا دامنه فعلی را نمی دانید، میتوانید از تارنما whois.com کمک بگیرید. اما چرا بایستی دامنه فعلی را تمدید فرمایید؟
تمامی بک لینک ها و اقداماتی که در زمینه سئوی خارجی وب سایت اعمال داده اید، روی دامنه فعلی وب سایت اعمال گردیدهاست. برای نگهداری سئو وبسایت نیاز می باشد که دامنه فعلی تا تعدادی سال تمدید گردد. برای آشنایی با تکنیک های سئو خارجی نوشته ی علمی \\\" یادگرفتن offpage seo\\\" را از دست ندهید.
گام دوم: فعالسازی سایت روی دامنه تازه
اکثر وقت ها وبمستران وقتی که تمایل به فعال سازی دوباره سایت روی دامنه نو میگیرند، می خواهند هاست یا گواهی SSL را نیز تغییرو تحول بدهند. البته پیشنهاد میکنیم که این اقدامات در برهه زمانی های مختلفی انجام شود.
برای فعالسازی تارنما روی دامنه جدید، شروع یک هاست جدید اما روی همان سرور قبل خریداری فرمائید. با این شغل IP و DNS ها به طور کامل مشابه خواهند بود. با تغییر و تحول کلی هاست، DNS متعدد ساخت میگردد که ریسک از دربین رفتن سکو وبسایت را تا حد زیادی افزایش میدهد.
سپس سایتتان را روی دامنه جدید فعالسازی کرده و عملکرد همه صفحه های آن را پژوهش فرمایید.
گام سوم: معرفی وبسایت جدید به سرچ کنسول
درین مرحله باید ثبت وبسایت در سرچ کنسول را انجام دهید؛ برای این مرحله ما یحتاج هست که نقشه تارنما را به گوگل معرفی فرمائید، دامنه اصلی را تعیین نمائید، فولدر robots.txt تهیه فرمایید و …
ولی پیش از شروع این مراحل، لینک سازی های داخلی و آدرس دهی تصاویر را بازرسی نمائید. تمامی لینک و پیوند سازی ها و آدرس دهی ها می بایست با آدرس دامنه جدید باشد.
گام چهارم: ریدایرکت آدرس های دیرین به دامنه جدید
دراین مرحله از تغییر دامنه وبسایت فارغ از افت مرتبه گوگل، باید تمامی آدرس های دامنه پیشین، به آدرس فعلی وب سایت منتقل شود. تاوقتیکه تغییرات اساسی روی سایت جاری ساختن نشده باشد، ریدایرکت تارنما با یک خط کد به راحتی امکان پذیر میباشد. در حالتیکه هاست شما لینوکسی هست، می توانید با قرار دادن قطعه کد تحت در پوشه htaccess تمام آدرس های دامنه گذشته را به دامنه فعلی منتقل فرمائید.
بدین نکته دقت کنید که در شرایطیکه دامنه تازه با آدرس https یا با www باز میگردد، در خط نقطه نهایی این موردها را نظر نمایید و آدرسی که سایت دقیقا با آن باز میشود را قرار بدهید.
گام پنجم: به گوگل اعلام فرمائید!
در این مرحله استارت به سرچ کنسول دامنه دیرین مراجعه و از منوی سمت چپ، مورد Settings را انتخاب فرمایید. بعد روی آیتم Change of Address کلیک فرمائید.
در مرحله آینده دامنه تازه را از لیست انتخاب کرده و آیتم Validate & Update را تعیین فرمائید. در این گام گوگل دسترسی شما به سایت جدید و همه ریدایرکت ها را تحقیق می کند. در شرایطی که که مشکلی وجود داشته باشد، به شما اطلاع داده خواهد شد.
بعداز انجام اقدامات بالا، 2 تا 6 هفته فرصت میبرد، تا آدرس های قبلی از ایندکس خارج شده و آدرس های جدید جایگزین شوند.
پس از این انتقال در سرچ کنسول دامنه قبل 10 تا 30 درصد کاهش بازدید کننده را تجربه خواهید کرد. اما آن گاه بازدید تارنما به موقعیت طبیعی خود بر می گردد. از آن پس نیز شما می بایست اطلاعات آماری را در سرچ کنسول دامنه نو بررسی فرمائید.
گام ششم: بروزرسانی گوگل آنالیتیکس
در گوگل آنالیتیکس تنظیماتی در مورد با دامنه وب سایت وجود دارد. می بایست به نصیب ادمین گوگل آنالیتیکس بروید و مواردی که راجع به با URL سابق تارنما هست را به URL جدید تبدیل فرمائید.